Pasta Seafood

Pasta Seafood, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.pasta
2 spsk.olie
0.25 porre
0.25 lillesquash
0.25 løg
80 g.fiskefilet (f.eks. torskefilet)
4 forkogte store rejer
8 forkogt emuslinger
2 både af limefrugt
 bredbladet persille
 
 Sauce:
1 fedhvidløg
0.5 tsk.friskrevet ingefær
1 knsp.sambal oelek
0.5 tsk.ristede sesamfrø
 friske basilikumblade
1 tsk.honning
0.25 tsk.maizena
1 spsk.tør sherry
1 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Kog pastaen. Rens og skær grøntsagerne i ensartede, mindre stykker. Pil og pres hvidløget og riv ingefæren. Bland derefter alle ingredienserne til saucen sammen. Varm olien i en wok eller en stegegryde. Steg grøntsagerne nogle minutter. Hæld dem over i en varm skål og læg den friskkogte, afdryppede pasta ovenpå. Hold det varmt ved at dække det med stanniol. Kom soja- og ingefærsaucen i wokken. Tilsæt fisk, rejer og muslinger og steg i 3 minutter. Fordel grøntsags- og pastablandingen på en varm tallerken og læg fisk og skaldyr ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 17324 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god smag i saucen. Nærmest som en slags marinade.(Prøv at tilføje en smule fiskesauce). Kan også anbefales til kød.