Oksekød med rød karrypasta
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt karrypasta og steg det i 1 minut.
Rør alle øvrige ingredienser i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 1½ time, til oksekødet er mørt. Server retten med kogte ris. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 34090 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne