Oksekød i wok kogt i kokosmælk
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær oksekødet i strimler - hvis det er okseinderlår, så skal det koge i 1 dåse kokosmælk i ca. 15 minutter eller til det er mørt. Hæld kokosmælden fra oksekødet og smid den ud.
Kom 1 dåse frisk kokosmælk op i din wok og varm den op under omrøring. Kom karrypastaen i og rør den ud i kokosmælken og bring det langsomt i kog under omrøring. Så kommes oksekød og limeblade i. Tilsæt jordnødderne og smag til med rørsukker og salt. I sidste øjeblik røres chili og hakket basilikum i. Serveres med løskogte ris. |
|
Opskriften er vist 30178 gange,
og udskrevet 601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne