Oksekød i bønnesauce

Oksekød i bønnesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.olie
1 fedhvidløg
1 spsk.revet ingefær
1 løg i skiver
350 g.tykstegsfilet i strimler
2 tsk.sesamolie
½ rød peber i skiver
100 g.bønnespirer
75 g.sukkerærter
2 spsk.sort bønnesauce
1 spsk.soya
1 dl.oksebouillon
1 tsk.sukker
1 tsk.majsstivelse
1 spsk.vand
 
Opskrift:
Opvarm olien i en wok og lynsteg hvidløg og ingefær i 1 minut. Kom løg og kød på panden og lynsteg 3 minutter til kødet er brunt. Tag det af panden og sæt det til side. Opvarm sesamolien på panden og lynsteg rød peber, bønnespirer og sukkerærter 1 minut. Tilsæt sort bønnesauce, soya, bouillon, sukker og jævning og kog det under konstant omrøring til saucen tykner. Kom kødet til bage på panden og varm retten igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 10503 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu