Nudler med grønsager og østerssauce

Nudler med grønsager og østerssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kinesiske ægnudler
4 tørrede, kinesiske svampe
1 spsk.olie
3 fedhakket hvidløg
6 skalotteløg i skiver
2 stilkeblegselleri i skiver
1 udkernet, grøn peberfrugt i skiver
125 g.strimlet kål
3 spsk.østerssauce
1 spsk.fishsauce
1 spsk.brun farin
2 spsk.vand
50 g.hakkede jordnødder
 
Opskrift:
Kog ægnudlerne møre i en stor gryde kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af. Udblød svampene i varmt vand i 20 minutter og skær dem i tynde skiver. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande, tilsæt hvidløg og sauter det i 1 minut. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, undtagen jordnødder og nudler, og kog op. Skru ned for blusset og lad simre i 2 minutter, til grønsagerne er møre, men stadig sprøde. Rør de kogte nudler i og varm retten igennem i yderligere 1 minut, til nudlerne er gennemvarme. Drys med jordnødder





karakterer:
Opskriften er vist 16840 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-07 14:00:13
Det lyder da ret godt. Men jeg plejer ikke at bruge ret meget selleri til østerlansk madlavning.