Nudler med grønsager og østerssauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Indsendt : Red : |
|
|
Kog ægnudlerne møre i en stor gryde kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af.
Udblød svampene i varmt vand i 20 minutter og skær dem i tynde skiver.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande, tilsæt hvidløg og sauter det i 1 minut.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser, undtagen jordnødder og nudler, og kog op. Skru ned for blusset og lad simre i 2 minutter, til grønsagerne er møre, men stadig sprøde.
Rør de kogte nudler i og varm retten igennem i yderligere 1 minut, til nudlerne er gennemvarme. Drys med jordnødder
|
|
Opskriften er vist 16838 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer E.a. - 2008-11-07 14:00:13 Det lyder da ret godt. Men jeg plejer ikke at bruge ret meget selleri til østerlansk madlavning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne