Mørbrad med karry og kokos
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Skær den afpudsede mørbrad i tynde skiver, vend dem med karry og steg dem hurtigt i en varm wok med olie. Tag kødet op og steg de skivede champignoner. Rør kokospulveret op med det lunkne vand og hæld det ved. Lad det koge igennem, vend kødet i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry. Server med kogte ris og mangochutney.
|
|
Opskriften er vist 20264 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne