Lynstegt svinekød med lime og chili
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden sammen, bland kødet i marinaden og stil det i køleskabet 1 time.
Skær forårsløg i tynde strimler, bambus i tynde stave og hak chilien fint. Opvarm en wok og slyng 1 spsk af olien rundt. Brun kødet ad to omgange. Tag det op og læg på tallerken. Tør wokken af eller vask den hvis marinaden har sat sig fast og kom den anden spsk olie på. Svits så grønsager 30 sekunder før, krydderier og kød tilsættes. Tilsættes soya og kokosmælk og pyntes med forårsløg og serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 10134 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne