Lynstegt oksekød og grønsager i soja og chili

Lynstegt oksekød og grønsager i soja og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.mørt oksekød, fx inderlår
 
 Marinade:
½ dl.sojasauce
1 finthakket chili
2 fedsnittet hvidløg
 
1 lillefintsnittet Savoykål eller 1 lille fintsnittet sommerkål (ca. 500-600 g)
1 peberfrugt i tynde strimler
250 g.markchampignon i skiver
1 porre i tynde skiver på skrå (ca. 200 g)
3 stilkebladselleri i tynde skiver på skrå (ca. 100 g)
1 spsk.olie
3 dl.okse- eller hønsebouillon
 
250 g.ægnudler
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde strimler. Pisk marinaden sammen og lad kødet marinere, mens grønsagerne snittes. Sæt vand over til ægnudler og kog dem i 5 min. eller efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe af i en sigte og vend 1 tsk. olie i. Varm en wok eller stor stegegryde op. Hæld olie på og svits grønsagerne ved stærk varme et par minutter. Vend hele tiden rundt i grønsagerne. Tag grønsagerne op når de er halvt møre. Hæld kød og marinade i wok'en og svits under konstant omrøring. Hæld grønsagerne tilbage i wok'en og tilsæt bouillon. Kog retten igennem. Vend de kogte ægnudler i og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 27353 gange,
og udskrevet 630 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu