Lam med mynte

Lam med mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mellemstor aubergine
1 spsk.salt
2 spsk.olie
500 g.magert lammekød i tynde skiver
2 fedhakket hvidløg
1 hakket, udkernet rød chili
2 spsk.fishsauce
1 spsk.sammenpresset, brun farin
0.75 dl.vand
20 friske mynteblade
 
Opskrift:
Skær auberginen i mundrette stykker og kom dem i et dørslag. Drys med salt, bland godt og lad dem trække i 20 minutter. Skyl auberginestykkerne under koldt vand og dryp godt af. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt lam og hvidløg og steg, til det er brunet - evt. ad flere omgange. Tilsæt auberginestykker og chili og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter. Rør fiskesauce, brun farin, vand og mynteblade i og steg i yderligere 1 minut, til auberginerne begynder at blive bløde. Bliver saucen for tyk, tilsættes mere vand. Server retten med dampkogte, langkornede ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu