Lam med mynte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Skær auberginen i mundrette stykker og kom dem i et dørslag. Drys med salt, bland godt og lad dem trække i 20 minutter. Skyl auberginestykkerne under koldt vand og dryp godt af.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt lam og hvidløg og steg, til det er brunet - evt. ad flere omgange. Tilsæt auberginestykker og chili og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter.
Rør fiskesauce, brun farin, vand og mynteblade i og steg i yderligere 1 minut, til auberginerne begynder at blive bløde. Bliver saucen for tyk, tilsættes mere vand.
Server retten med dampkogte, langkornede ris.
|
|
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne