Kyllingestykker i karry og selleri
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Opvarm en wok eller støbejærnsgryde med en smule olie. Tilsæt karry og bland det med olien.
Brun kyllingen i olien et kort øjeblik, og tag den op igen.
Kom selleri, løg, gulerødder og hvidløg i gryden med den den samme olie, og svits dem under omrøring ca. 5 min.
Læg kyllingen i gryden igen, og tilsæt vand. Lad retten koge ca. 45 min, til saften fra kyllingen er klar.
Jævn sovsen med en meljævning og tilsæt madkulør.
|
|
Opskriften er vist 22605 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2005-01-01 01:01:01 Jeg forstår slet ikke hvad madkulør skal i denne ret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne