Græske kødboller med yoghurtsalat

Græske kødboller med yoghurtsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Hakket lammekød
2 Finthakkede løg
2 dl.Hakket persille
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
0.5 spsk.Knust spidskommen
1 tsk.Stødt koriander
 Olie til stegning
 
 Yoghurtsalat:
5 dl.Yoghurt naturel
1 Agurk
1 spsk.Olivenolie
1 spsk.Citronsaft
2 fedknust hvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Yoghurtsalaten tilberedes først. Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager ca. to timer.

Kom yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber.

Riv agurken groft og tryk den fri for væde inden den blandes med yoghurten.

Alle ingredienserne til kødbollerne æltes sammen i en skål og formes til runde boller på størrelse med en valnød.

Kødbollerne steges på en pande i olie.

Serveres med yoghurtsalaten og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16438 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu