Græske kødboller med yoghurtsalat
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Yoghurtsalaten tilberedes først. Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager ca. to timer.
Kom yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber. Riv agurken groft og tryk den fri for væde inden den blandes med yoghurten. Alle ingredienserne til kødbollerne æltes sammen i en skål og formes til runde boller på størrelse med en valnød. Kødbollerne steges på en pande i olie. Serveres med yoghurtsalaten og brød. |
|
Opskriften er vist 16438 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne