Kylling med sprød chili og cashewnødder

Kylling med sprød chili og cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
4 snittede, udkernede røde chili
3 fedhvidløg i skiver
500 g.strimlet kyllingebrystfilet uden skind
1 løg i skiver
1 spsk.østerssauce
1 spsk.fishsauce
1 spsk.tamarindsauce
2 spsk.vand
2 tsk.brun farin
100 g.ristede cashewnødder
 
Opskrift:
Varm 2 spsk olie op i en wok eller sauterpande, tilsæt chili og hvidløg og sauter det gyldent og sprødt. Dryp af på fedtsugende papir. Kom den sidste skefuld olie på panden og sauter kyllingekød og løg, til kødet er gyldenbrunt og gennemstegt. Rør saucer, vand og brun farin i panden og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt cashewnødderne og bland det hele godt. Server retten med stegt chili og hvidløg på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 17530 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-23 17:45:42
Prøv med tyndt skåret andebryster og sprødstegte løg. Løgene snittes fint og steges sprøde i olien inden de andre ingredienser kommes i. Tag de sprøde løg op og tilsæt dem retten inden serveringen. Det er bare guf, men ikke slankemad!!!