Kylling med sprød chili og cashewnødder
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Varm 2 spsk olie op i en wok eller sauterpande, tilsæt chili og hvidløg og sauter det gyldent og sprødt. Dryp af på fedtsugende papir.
Kom den sidste skefuld olie på panden og sauter kyllingekød og løg, til kødet er gyldenbrunt og gennemstegt.
Rør saucer, vand og brun farin i panden og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt cashewnødderne og bland det hele godt.
Server retten med stegt chili og hvidløg på toppen.
|
|
Opskriften er vist 17530 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer A B - 2010-01-23 17:45:42 Prøv med tyndt skåret andebryster og sprødstegte løg. Løgene snittes fint og steges sprøde i olien inden de andre ingredienser kommes i. Tag de sprøde løg op og tilsæt dem retten inden serveringen. Det er bare guf, men ikke slankemad!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne