Kylling med forårsløg og ingefær
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter. Dryp af og skær i tynde skiver.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt hvidløg og kylling og steg det, til kyllingestykkerne er gyldenbrune og gennemstegte.
Rør alle de resterende ingredienser i og lynsteg i 1 minut.
Server retten med dampkogte, langkornede rig.
|
|
Opskriften er vist 19267 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne