Krydret hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Varm peberkornene op i en wok eller sauterpande med låg i 2 minutter, til aromastofferne frigøres. Tilsæt olie og skalotteløg og lynsteg i 3 minutter.
Rør det hakkede svinekød i og lynsteg i 1 minut. Tilsæt kålen og lynsteg i 3 minutter. Tilsæt så kokosmælk og kog op, læg låg på og lad simre i 5 minutter.
Tag låget af panden og kog videre i 8-10 minutter, til kålen er mør. Rør fiskesauce i og server retten med drys af hakket chili.
|
|
Opskriften er vist 23009 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2013-08-27 22:41:24 Det er en lækker ret som jeg har brugt til frokost på arbejdet, for den kan også spises kold. Jeg har brugt kylling i stedet for svinekød og rødløg og revet gulerod :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne