Krydret hvidkål

Krydret hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 Peberkorn, sorte
2 spsk.olie
2 finthakkede skalotteløg
125 g.finthakket, magert svinekød
500 g.fintsnittet hvidkål
3 dl.kokosmælk
1 spsk.fishsauce
1 finthakket, udkernet, rød chili
 
Opskrift:
Varm peberkornene op i en wok eller sauterpande med låg i 2 minutter, til aromastofferne frigøres. Tilsæt olie og skalotteløg og lynsteg i 3 minutter. Rør det hakkede svinekød i og lynsteg i 1 minut. Tilsæt kålen og lynsteg i 3 minutter. Tilsæt så kokosmælk og kog op, læg låg på og lad simre i 5 minutter. Tag låget af panden og kog videre i 8-10 minutter, til kålen er mør. Rør fiskesauce i og server retten med drys af hakket chili.





karakterer:
Opskriften er vist 23010 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-27 22:41:24
Det er en lækker ret som jeg har brugt til frokost på arbejdet, for den kan også spises kold. Jeg har brugt kylling i stedet for svinekød og rødløg og revet gulerod :)