Kødboller i wok
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Rør kødet med 1/4 tsk salt og tilsæt revet løg, knust hvidløg, rasp og æg. Krydr med salt og peber og form farsen til små boller.
Brun dem af to gange i en varm wok med olie. Tilsæt finthakket ingefær og chili. Spæd med bouillon og soja, og lad det simre, til kødbollerne er gennemvarme. Jævn retten med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, og smag til med salt og peber. Servér med kogte ris og grøntsager, f.eks sukkerærter. |
|
Opskriften er vist 11999 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne