Kødboller i wok

Kødboller i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
 Salt
 peber
1 lilleløg
1 fedhvidløg
2 spsk.rasp
1 lilleæg
1-2 spsk.olie
10 g.frisk ingefær
1 frisk chili
2 dl.oksebouillon
3 spsk.soya
 majsstivelse
 
Opskrift:
Rør kødet med 1/4 tsk salt og tilsæt revet løg, knust hvidløg, rasp og æg. Krydr med salt og peber og form farsen til små boller.

Brun dem af to gange i en varm wok med olie. Tilsæt finthakket ingefær og chili. Spæd med bouillon og soja, og lad det simre, til kødbollerne er gennemvarme.

Jævn retten med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, og smag til med salt og peber.

Servér med kogte ris og grøntsager, f.eks sukkerærter.





karakterer:
Opskriften er vist 11998 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu