Karryrejer på salatbund
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Karrypasta:
Det mikses i en foodprocessor. Opbevares mørkt og svalt. Læg salatbladene på fire tallerkener, og stil dem til side. Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stegepande ved god varme. Damp løg og hvidløg, til det er mørt, ca. 5 min. Tilsæt karrypastaen. Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 min. Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 min. Tag wokken fra varmen. Tilsæt frisk koriander, eller hakket persille og citronskal, og anret på tallerkenerne. Server straks. |
|
Opskriften er vist 10739 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne