Kalvestrimler med grøntsager

Kalvestrimler med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kalvekød i strimler
250 g.frisk pasta
2 bdt.forårsløg
2 storegulerødder
200 g.ærter
75 g.flødeost med løg og krydderurter
50 g.græskarkerner
2 dl.kalvebouillon
2 spsk.hvedemel
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vend kødstrimlerne i mel. Brun dem i olie i en dyb pande/wok. Drys med salt og peber.

Skær løgene i ringe, snit gulerødderne i 5 cm lange tynde strimler. Kom grøntsagerne ved kødet og tilsæt bouillonen. Kog det hele et par minutter under låg.

Kog pastaen og hæld vandet fra. Kom pastaen i retten. Tilsæt flødeosten og lad den smelte. Rist græskarkernerne på en tør pande. Hæld retten i en skål og drys græskarkernerne henover.

Server flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 20094 gange,
og udskrevet 658 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu