Indisk kylling i wok med kokosmælk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 287716 gange,
og udskrevet 10090 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (171 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2017-01-05 13:47:54 En super dejlig indisk ret Anton - 2014-12-20 18:42:48 Dejlig ret :-) Vural - 2012-11-22 17:01:46 En tsk karrypasta ? hva snakker du om man ? Skal jeg lave en hel karrypasta og så tag en tsk derfra eller hvaaaaaad ? Mads - 2012-09-17 17:44:38 Har nu brugt opskriften mere end et par gange! Simpelthen en super lækker ret! 10/10 fra mig :D Signe - 2012-06-26 17:16:34 Lav evt en krydderiblanding (indisk krydderi, paprika, gurkemeje, cayennepeber, limeblade, tørret chili mv) istedet for karrypasta. Brug det på samme måde. Evt boullion til sidst for lidt mere smag. Vi jævner sovsen lidt, så den 'hænger fast' på risene - fantastisk ret. Ama - 2012-05-11 21:17:17 Rigtig god opskrift! :-D Fatima Ali - 2012-02-16 19:06:13 Endelig en super ret!!! Jeg kom 2-3 stk. karrypasta i - super lækkert! Og persille i retten er simpelthen prikken over i'et. Mange tak for at dele. :) anonym - 2012-02-05 21:08:44 Super godt :-) Jeg brugte ægnudler i, det var bestemt godt :-) anonym - 2012-02-05 21:07:55 Super godt :-) Jeg brugte ægnudler i, det var bestemt godt :-) anonym - 2012-01-24 18:59:35 1 ds kokosmælk? Der findes jo mere end en størrelse? Så hvor meget skal der i? Sophiej. - 2011-10-17 20:50:46 Den er virkelig, virkelig lækker! Vi var i himlen herhjemme ;-) Den er rigtig cremet - jeg puttede dog mere kokosmælk i, hvilket gjorde den endnu bedre! Men meget smagfuld og god :) Topkarakter herfra! Inge V. - 2011-08-06 15:57:42 Retten kan sagtens laves i en sautepande eller en stegegryde. carsten - 2011-05-18 16:25:20 Skal denne ret laves i en wok pande? eller kan man godt lave den i en normal sautepande? :D Carsten - 2011-05-17 20:15:22 Skal man bruge en Wok pande? Kan en normal saute pande bruges istedet? :D Glæder mig til at prøve denne ret! Lecheff - 2011-01-11 19:27:19 Ualmindelig lækker ret. Den faldt i god jord, selv hos børnene, som ellers ikke er vilde med krydret mad. anonym - 2011-01-05 14:36:01 vi laver ofte denne ret den er fantastisk. vi putter 3 karry pasta i og lidt ekstra chili. det er en ret man aldrig bliver træt af og vores gæster er også glade for den. Mette - 2011-01-04 19:33:19 Virkelig god! Dosering af karrypasta afhænger hvad man har. Er det Patak's ekstra hot currypaste fra den lokale indiske biks og en frisk chili, så er en teske fint. Men igen, virkelig god opskrift! Ronnie - 2010-05-10 12:01:22 Sindssygt lækker ret. Dog synes jeg der manglede lidt smag så jeg tilføjede en brik hønsebouillon, en smule salt og et par ekstra tsk karrypasta. Men den skal vi ihvertfald lave herhjemme igen :-) anonym - 2010-03-07 15:22:51 Fantastisk lækker ret.. Og sys absolut ikk at tomaterne gjorde den dårligere.. HH - 2010-02-20 13:56:32 Grunden til at nogle af jer synes retten smager mere thai end indisk er højst sandsynligt fordi i bruger thailands karry og ikke indisk. De to kulturer bruger meget forskellige kryderrier og derfor vil retten efter min mening blive ødelagt af en thailands karry. Mette - 2010-01-07 17:38:04 Skal ingefær og chili hakkes? Malene - 2009-10-18 10:27:41 Smager skon, rigtig god med en masse tilbehoer som rosiner, abrikoser, nodder og ananas til samt staerk mango chutney. Vi lavede ogsaa en dressing af yougurt, agurk og hvidlog til, der tager toppen af det staerke. Fie - 2009-06-09 20:33:15 Rigtig lækker opskrift. Smagte vireklig godt. Maria - 2009-03-25 14:15:35 Hvor er grøntsagerne? Jette - 2009-02-25 12:36:18 Smager super godt, vil helt sikert blive brugt igen her i familien :0) Bettina - 2009-01-21 13:35:25 Uhmmm, det smager bare så godt. Kan klart anbefales.. Dan Pedersen - 2008-02-07 19:15:40 det smager helt perfekt vi har da trodsalt stoppet lidt mere carry pasta i ca det dobbelte og så en hel dåse kokos mælk men det er jo et temperament spørgsmål men en dejlig ret med kanon god smag Merete - 2007-12-01 12:27:45 Super. Friskt pust. Jeg tilslutter mig dog alle der mener at der skal mere krydderi i. Den må godt få lidt mere bid. Kira - 2007-10-28 15:50:05 Rigtig god ret. Jeg ville helst ha haft brugt rød karry paste men havde kun grøn og det blev også rigtig godt., så man kan bruge begge dele. Forskellen er vidst blot i stærkheden. Cathrine - 2007-03-09 10:09:07 okay anonym - 2007-01-18 15:25:18 rød eller grøn karrypasta. Hvilken er bedst. Du ved det! Ulrik - 2007-01-09 20:28:30 Kan anbefale bambusskud og babymajs og så lidt ekstra flåede tomater! Megalækker! Michelle - 2006-12-27 13:22:57 Jeg er i den uheldige situation at jeg ingen wok har:S Kan man godt bruge en gryde istedet for? Skal prøve at lave retten imorgen. den lyder super lækker:) Per - 2006-12-27 01:56:47 Michelle: Du kan godt bruge en gryde, eller måske bedre med en stor pande, du skal bare varme det godt op inden, og stege ved høj varme. Michelle - 2006-12-26 23:54:07 Jeg er i den uheldige situation at jeg ingen wok har:S Kan man godt bruge en gryde istedet for? Skal prøve at lave retten imorgen. den lyder super lækker:) PI - 2005-01-01 01:01:01 Brugt den i mange sammenhænge, "kan ikke blive enige om, hvem der har opfundet den". RB - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har prøvet grundopskriften (=sovsen) til alt lige fra kogt torsk til mørbrad eller kalkun og det er lige vellykket hver gang. Ulrik - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk! En hel dåse kokosmælk og op mod en halv times simretid gjorde underværker! Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Er lige blevet færdig med retten,og manden har smagt den,han er himmelsk Hellebelle - 2005-01-01 01:01:01 Havde ikke laurbær, men brugte frisk koriander i stedet! Guf!! Og så brugte jeg "Tikka" karrypasta, som var var helt i top! Hellebelle - 2005-01-01 01:01:01 Jeg syntes den var fantastsik. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne