Grøntsager i wok med sur-sød sovs

Grøntsager i wok med sur-sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olie
350 g.babymajs skåret i halve
1 rød peberfrugt i strimler
350 g.diagonalt skårne gulerødder
350 g.bønnespirer
350 g.sukkerærter
2 spsk.sesamolie
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
 
 Sauce
3 spsk.maizenamel
3 dl.Ananasjuice
2 spsk.sojasauce
1 lille stk. revet ingefær
1 fedknust hvidløg
 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.honning
5 forårsløg skåret diagonalt
 
Opskrift:
Bland saucen af maizena, ananas og sojasovs, ingefær, bouillon, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog, skru ned for varmen og små kog saucen i 5 min. fjern den fra varmen og stil den til side.

Opvarm wok over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt. Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min. tilsæt bønnespirer og mange tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sur-sød sauce, skru med for varmen og småkog i 2 min. Smag til med sesamolie og sort peber.

Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 45959 gange,
og udskrevet 910 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-04 15:07:30
Denne ret har vi også lavet i skolen, den smager fantastisk!