Grøntsager i wok med pasta

Grøntsager i wok med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.pasta, f.eks. muslinger
2 porrer
1 storpeberfrugt
2 stilkebladselleri
2 fedfinthakket hvidløg
150 g.valnødder
250 g.cherrytomater, halverede
200 g.kinakål
75 g.sukkerærter
2 spsk.sojasauce
2 tsk.honning eller sukker
250 g.fetina
 
Opskrift:
Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra.

Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker.

Wokken opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes. Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op.

Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde. Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 minutter.

Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina, valnødder, hvidløg og krydderurter.

Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 17974 gange,
og udskrevet 563 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-25 19:34:03
Super.