Grøntsager i østerssovs
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg og steg de klargjorte grøntsager efter, hvor faste de er. Først løg og gulerødder og til sidst sukkerærter og tomater. Bønnespirerne tilsættes lige inden serveringen. det er vigtigt, at grøntsagerne er sprøde, når de serveres. Brug rigeligt østerssovs, smag til med sukker og lime- eller citronsaft.
Pynt med korianderblade og server straks med ris eller nudler.
|
|
Opskriften er vist 27310 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-04-10 16:32:33 brug hvad du har af grønsager. Kom evt lidt ingefær i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne