Grøntsager i østerssovs

Grøntsager i østerssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 tsk.hvidløg, finthakket
1-2 løg i smalle både
1 storgulerod, skåret i tynde stave
4-5 champignoner i skiver eller kvarte
1 gul eller rød peberfrugt i smalle både
 lidt hvidkål, fint snittet
1 storbuket broccoli, delt i små buketter
4-5 babymajs, flækket på langs
10-12 sukkerærter
2 tomater i både
250 g.bønnespirer
8-10 spsk.østerssauce
 lidt sukker
3 spsk.lime- eller citronsaft
4-5 spsk.olie til stegning
 
 friske korianderblade til pynt
 
Opskrift:
Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg og steg de klargjorte grøntsager efter, hvor faste de er. Først løg og gulerødder og til sidst sukkerærter og tomater. Bønnespirerne tilsættes lige inden serveringen. det er vigtigt, at grøntsagerne er sprøde, når de serveres. Brug rigeligt østerssovs, smag til med sukker og lime- eller citronsaft. Pynt med korianderblade og server straks med ris eller nudler.





karakterer:
Opskriften er vist 27310 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-10 16:32:33
brug hvad du har af grønsager. Kom evt lidt ingefær i.