Fisk- og rejer i wok

Fisk- og rejer i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.fast fisk i fileter (f.eks. rødtunge - rødspætte eller pighvar)
100 g.rejer
5 cl.Teriyaki (Sojasauce)
½ bk.bønnespirer
½ bdt.forårsløg, groftskåren
1 gulerod, strimlet
1 æg
100 g.løse ris (evt. jasmisris)
1 dl.fiskebouillon
 
Opskrift:
Fisk og rejer marineres i 5 cl teriyakisauce i ca. 30 minutter.

Marinaden sigtes fra og gemmes. Fisk og rejer vendes i det sammenpiskede æg og steges herefter i meget varm wok. Fisk og rejer tages op og holdes varme.

Herefter tilberedes grøntsagerne i wok. Til sidst tilsættes fiskebouillon og marinade.

Server med de kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 34527 gange,
og udskrevet 1047 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (71 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu