Fisk- og rejer i wok
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Fisk og rejer marineres i 5 cl teriyakisauce i ca. 30 minutter.
Marinaden sigtes fra og gemmes. Fisk og rejer vendes i det sammenpiskede æg og steges herefter i meget varm wok. Fisk og rejer tages op og holdes varme. Herefter tilberedes grøntsagerne i wok. Til sidst tilsættes fiskebouillon og marinade. Server med de kogte ris. |
|
Opskriften er vist 34483 gange,
og udskrevet 1047 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne