Blandede grønsager i østerssauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skyl bok choy-kålen grundigt og skær både blade og stilke i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde mønter. Nip bønnerne og skær dem i stykker à 5 cm.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes bok choy, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og brun farin og kog videre i 1 minut. Server retten meget varm sammen med dampkogte, langkornede ris. |
|
Opskriften er vist 21223 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne