Asparges i wok

Asparges i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.grønne asparges
1 spsk.olie (majs- eller vindruekerneolie)
3-4 spsk.thai fishsauce
1-1½ spsk.sesamfrø
 evt ½ spsk sesamolie
 
 Tilbehør:
 evt. brød.
Opskrift:
Gør de grønne asparges i stand ved at skære eller knække den nederste træede del af stænglen. Skyl aspargeserne og lad dem dryppe godt af. Olien varmes i en wok eller på en pande til ret høj varme. De grønne asparges lynsteges 3-5 minutter, mens man hele tiden vender rundt i dem. Sesamfrø tilsættes og steger med et øjeblik. Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie.





karakterer:
Opskriften er vist 23406 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-29 16:08:09
smager rigtig godt.Som vegetar undlad fiskesovsen. brug en soyabaseret sauce.