Asparges i wok
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : |
|
|
Gør de grønne asparges i stand ved at skære eller knække den nederste træede del af stænglen. Skyl aspargeserne og lad dem dryppe godt af.
Olien varmes i en wok eller på en pande til ret høj varme. De grønne asparges lynsteges 3-5 minutter, mens man hele tiden vender rundt i dem. Sesamfrø tilsættes og steger med et øjeblik. Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie.
|
|
Opskriften er vist 23406 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer keld larsen - 2008-03-29 16:08:09 smager rigtig godt.Som vegetar undlad fiskesovsen. brug en soyabaseret sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne