Torskerogn i wok

Torskerogn i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.torskerogn (125 g), skåret i "klodser" (ca. 1-2 cm på hver led)
2 fedhvidløg, finthakket
2 cm.frisk ingefær, finthakket
2-4 småthailandske røde chili, finthakkede, inkl. kerner
1 æggehvide
 rismel til panering
2-3 spsk.Ketjap Manis (Sød sojasauce)
2-3 spsk.risbrændevin
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Hæld olie i wokken og varm den op. Vend torskerognsklodserne i æggehvide og dernæst i rismel og steg dem 1-2 minutter ved høj varme indtil de er gyldenbrune. Tilsæt hvidløg, ingefær og chili, og steg yderligere 1-2 minutter under forsigtig, men konstant omrøring. Hæld risbrændevin og ketjap manis på og rør rundt. Steg ca. 1 minut til det er synligt, at ketjap manis'en er vel fordelt. Servér med nudler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12770 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-16 20:42:41
Mere besynderlig end velsmagende. Endda uden risbrændevin. Kan ikke gruperes under kategorien "mad", men måske derimod "foder"