Torskerogn i wok
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt : Red : |
|
|
Hæld olie i wokken og varm den op. Vend torskerognsklodserne i æggehvide og dernæst i rismel og steg dem 1-2 minutter ved høj varme indtil de er gyldenbrune. Tilsæt hvidløg, ingefær og chili, og steg yderligere 1-2 minutter under forsigtig, men konstant omrøring. Hæld risbrændevin og ketjap manis på og rør rundt. Steg ca. 1 minut til det er synligt, at ketjap manis'en er vel fordelt.
Servér med nudler eller ris.
|
|
Opskriften er vist 12770 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Harry Poulsen - 2011-12-16 20:42:41 Mere besynderlig end velsmagende. Endda uden risbrændevin. Kan ikke gruperes under kategorien "mad", men måske derimod "foder" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne