Tigerrejer med ingefær og mango
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, kogte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i strimler.
Varm olie i wokken og svits finthakkede hvidløg, fintsnittet forårsløg og friskreven ingefær i ca. 1 minut. Tilsæt rejer, soyasauce og chilipulver og svits i ca. 1 minut eller til rejerne er gennemstegte. Serveres med løse kogte ris. |
|
Opskriften er vist 42417 gange,
og udskrevet 988 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kit - 2014-10-18 20:20:51 Skøn ret. Vi skiftede chillien ud med 2spsk. sød chillisauce. anonym - 2011-06-20 21:43:19 Brug evt. quinoa i stedet for ris og hak frisk spinat og læg i bunden af skålen inden kogt quinoa og rejewok fyldes over :-) Per - 2009-08-15 16:16:31 Vi vendte mangoen i lige inden servering, den skal ikke have meget varme før den smatter ud. hanne Knörr - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal der ske med mangoen??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne