Oksegryde med kinesiske grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Indsendt : Red : |
|
|
2 spsk. olie opvarmes i wokken, hvidløg og chilisauce svitses. Kødet tilsættes og lynsteges 2-3 minutter. Kødet tages op og 1 spsk. olie varmes. Grønsagerne tilsættes og lynsteges 6-7 minutter. Kødet kommes i og majsstivelse rørt med bouillon tilsættes. Varmes igennem 1-2 minutter og serveres med kogte ris.
|
|
Opskriften er vist 16110 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne