Oksegryde med kinesiske grønsager

Oksegryde med kinesiske grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.olie
300 g.oksekød i trimler
4 fedhvidløg
1.5 spsk.sød chilisauce
500 g.frossen kinesisk blanding
1 spsk.majsstivelse
1 dl.oksebouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
2 spsk. olie opvarmes i wokken, hvidløg og chilisauce svitses. Kødet tilsættes og lynsteges 2-3 minutter. Kødet tages op og 1 spsk. olie varmes. Grønsagerne tilsættes og lynsteges 6-7 minutter. Kødet kommes i og majsstivelse rørt med bouillon tilsættes. Varmes igennem 1-2 minutter og serveres med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 16106 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu