Rensdyrkølle med rødbeder, mild chili og oliven
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Indsendt : Red : |
|
|
Rensdyrkøllen befries for hinder og ridses i fedtet. Rødbederne skrubbes og skylles grundigt, halveres og gnides med olien. Rødbederne lægges i bunden af bradepanden eller et stort ildfast fad. Rensdyrkøllen lægges ovenpå rødbederne, bouillonen hældes ved og dækkes med alufolie.
Rensdyrkøllen og rødbederne skal braiseres i ovnen ca. 6 timer ved 130 grader. Der hældes løbende bouillon over køllen. Efter 5 timers stegning drysses den hakkede chili og de sorte oliven over køllen og folien fjernes resten af stegetiden. Stik en stegegaffel igennem køllen ind til benet. Når saften er klar er køllen færdig. Lad køllen trække en ½ time. Sigt og jævn bouillonen let og anvend ¾ liter. Pil skrællen af rødbederne og skær køllen i tynde skiver på langs, læg skiverne ovenpå rødbederne og kom saucen omkring. Drys med oliven og chili. Serveres med ristede kartofler eller mos. |
|
Opskriften er vist 19003 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne