Wokstrimler med sesam, chili og nudler

Wokstrimler med sesam, chili og nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.wok strimler af skinkeinderlår
0.5 spsk.olie
 salt
 peber
125 g.ægnudler
1 tsk.sesamfrø
1 frisk chili
1 fedhvidløg
0.5 spsk.sesamolie
1 porrer
2 gulerødder
1 dl.bouillon eller vand
1 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl nudlerne i koldt vand og hæld dem i et dørslag.

Rist sesamfrø på en tør pande.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1 - 1 1/2 minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.

Svits chili i tynde ringe og knust hvidløg i sesamolie. Tilsæt porrer skåret i tynde skiver og gulerødder, der er halveret og derefter skåret i tynde skrå skiver og lad det stege et par minutter under omrøring. Spæd med bouillon eller vand og lad det koge ved svag varme, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid. Tilsæt kød og soja-sauce og vend nudlerne i. Lad retten blive gennemvarm. Drys med sesamfrø.





karakterer:
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Megt god, kan evt tilsættes ½ dl cremefine (til madlavning) - det bliver den ikke ringere af ;o)