Wokstrimler med sesam, chili og nudler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl nudlerne i koldt vand og hæld dem i et dørslag.
Rist sesamfrø på en tør pande. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1 - 1 1/2 minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber. Svits chili i tynde ringe og knust hvidløg i sesamolie. Tilsæt porrer skåret i tynde skiver og gulerødder, der er halveret og derefter skåret i tynde skrå skiver og lad det stege et par minutter under omrøring. Spæd med bouillon eller vand og lad det koge ved svag varme, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid. Tilsæt kød og soja-sauce og vend nudlerne i. Lad retten blive gennemvarm. Drys med sesamfrø. |
|
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Frk. klokken - 2005-01-01 01:01:01 Megt god, kan evt tilsættes ½ dl cremefine (til madlavning) - det bliver den ikke ringere af ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne