Wokstrimler med rød karry

Wokstrimler med rød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.wok strimler af skinkeinderlår
0.5 spsk.olie
 salt
 peber
1 stilk.frisk citrongræs
1 tsk.thailandsk rød karrypasta
1 fedhvidløg
1 spsk.tomatpuré
2 dl.kokosmælk
250 g.cherrytomater
1 bdt.forårsløg
0.5 tsk.sukker
 
 Tilbehør:
2 dl.ris
 
Opskrift:
Kog risene. Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset. Der skal være ca. 2 spsk.

Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1 1/2 minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.

Svits karrypasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre et par minutter. Tilsæt overskårne cherrytomater, fintsnittede forårsløg og det stegte kød.

Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 29136 gange,
og udskrevet 1108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-30 21:24:49
Det smager rigtig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
det er bare den bedste opskrift...

  -   2005-01-01 01:01:01
kan med godt resultat bruges med kyllinge strimler