Wokstrimler med rød karry
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset. Der skal være ca. 2 spsk. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1 1/2 minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber. Svits karrypasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre et par minutter. Tilsæt overskårne cherrytomater, fintsnittede forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 29131 gange,
og udskrevet 1108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2013-04-30 21:24:49 Det smager rigtig godt Prinsen - 2005-01-01 01:01:01 det er bare den bedste opskrift... anonym - 2005-01-01 01:01:01 kan med godt resultat bruges med kyllinge strimler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne