Wokstrimler med chili og lime
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.
Skær limeskallen i tynde stimler og gem den til pynt. Svits fintsnittet skalotteløg, chili og knust hvidløg. Tilsæt skivede champignon og strimler af peberfrugt og lad det stege 5 minutter under omrøring. Tilsæt bouillon og limesaft og lad det koge igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Lad det koge igennem og smag til med sojasauce, sukker og evt. mere salt og peber. Vend kødet i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Pynt med limeskal. Tips: I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvæge og frø. Vil du have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet. |
|
Opskriften er vist 10393 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2005-01-01 01:01:01 Tilføj evt. lidt ingefær og noget fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne