Stegte nudler danang (Mi xao da nang)

Stegte nudler danang (Mi xao da nang), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
60 g.grofthakket løg
120 g.mørt oksekød i tynde skiver
120 g.æggenudler (udblødes, hvis de er tørrede)
60 g.grofthakkede sorte skyøresvampe
60 g.grofthakkede blegselleri
60 g.grofthakkede tomater
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.lys sojasauce
1 spsk.sukker
0.25 tsk.stødt hvid peber
 
 Pynt:
 korianderblade
 
Opskrift:
Varm olien i en wok eller dyb stegepande og steg løgene et øjeblik. Tilsæt kødet og lynsteg, til det er næsten gennemstegt. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, undtagen koriander, i rækkefølge og rør rundt for hver ny ingrediens. Så snart det stødte peber er rørt i, er retten klar til servering. Der pyntes med korianderblade.





karakterer:
Opskriften er vist 26647 gange,
og udskrevet 498 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-15 12:39:31
smager virkelig godt.. :)