Lynstegt svinekød med grønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i tynde, 2 1/2 cm lange skiver. Mariner kødet med 1 tsk. sojasauce, sukker, risvin eller sherry samt maizenamelet rørt op med lidt vand.
Nip sukkerærterne, skær champignonerne i tynde skiver, skær guleroden i stykker på størrelse med kødet og skær forårsløget i korte stykker på skrå. Opvarm wokken og hæld olie i. Når olien er varm, tilsættes kødet og lynsteges i ca. 1 minut, eller til det har taget farve. Tag kødet op med en hulske og hold det varmt. Hæld grønsagerne i wokken og steg dem i ca. 2 minutter, mens der hele tiden røres rundt. Tilsæt salt og det delvist stegte kød. Tilsæt kun væde (hønsekødsbouillon) hvis det er nødvendigt. Forsat med at rører rundt i 1 - 2 minutter, tilsæt så resten af sojasaucen og bland godt, og steg videre til svinekødet er gennemstegt. Dryp let med sesamolie og server straks retten, sammen med dampende varme ris. Tips: Med denne grundopskrift kan man tilberede alle slags kød og grønsager på ægte kinesisk facon Ingredienserne kan med andre ord varieres efter årstidens udvalg. |
|
Opskriften er vist 57465 gange,
og udskrevet 1457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne