Kung Po Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern på 1 cm. Bland dem med salt, æggehvide og maizena melet i en skål. Skær den grønne peber i tern, nogenlunde samme størrelse som kyllingekødet.
Opvarm en wok og hæld olie i. Lad olien blive varm, hæld kødterningerne i og lynsteg kødet i ca. 1 minut, eller det skifter farve. Tag kødet op med en hulske og hold det varmt. Tilsæt grøn peber, opblødte chilier, forårsløg og ingefær og lynsteg også det i ca. 1 minut. Hæld kødet i wokken sammen med hoi-sin sauce, stærk bønnepasta og risvin eller sherry. Bland grundigt og steg 1 minut mere. Rør til sidst cashewnødder og lidt sesamolie i. Læg retten på et varmt fad og server straks. |
|
Opskriften er vist 18608 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-07-06 13:24:48 Grøn peberfrugt i en skål for sig selv anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne