Peberstegt rensdyrkølle med flødesauce
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Indsendt : Red : |
|
|
Bed slagteren om at udbene og snøre køllen. Få endelig benet med hjem. Knus de 2 slags peber med timian i en morter og smør det på kødet.
Varm smørret i en stegegryde og brun kødet godt på alle sider. Krydr med salt. Læg benet ved og spæd med vand og halvdelen af piskefløden. Lad stegen snurre under låg 1½-1¾ time, til et stegetermometer viser 62-65º. Tag stegen op og lad den hvile tildækket i 20 min. Si skyen over i en anden gryde og kog den op. Tilsæt resten af piskefløden og jævn evt. saucen med lidt majsstivelse. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 26981 gange,
og udskrevet 683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne