Pizza med cremefraiche og tomat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 200 grader.
Tørgæren lægges i en skål sammen med sukker og varmt vand.
Skålen stilles på et lunt sted i 5 minutter til blandingen skummer.
Mel og salt kommes i blenderen. Mens blenderen kører, tilsættes gærblandingen indtil der fremkommer en grov dej. Dejen tages ud på et meldrysset bord og æltes til den er glat og elastisk. Derpå lægges den i en oliepenslet skål, dækkes til og hæver på et lunt sted i 1½ time eller til den har antaget dobbelt størrelse. Dejen æltes igen kort igennem og rulles ud til en ca. 30 cm. cirkel. Læg forsigtigt dejen over på en slip-let bageplade. Cremefraiche røres sammen med ricotta og krydderurter. Massen smøres på dejpladen. Lad ca 1 cm. kant stå fri. Olien opvarmes på en pande og løgene sauteres ved ganske lav varme til de er meget bløde. Når de er let afkølede, fordeles de over ostemassen. Læg tomatskiverne i et jævnt lag ovenpå sammen med hvidløg, oliven, citrontimian og peber. Bages i ca. 30 minutter til bunden er sprød og gylden. |
|
Opskriften er vist 11390 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne