Spansk vegetarpizza
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 210 grader.
En bageplade pensles med olie.
Bund: Tørgær, sukker og mel blandes i en stor skål. Vandet røres i gradvist. Dejen tages ud på et meldrysset bord og æltes til den er blød og elastisk. Lægges i en let olieret skål og dækkes med et viskestykke. Dejen hæver på et lunt sted til den har dobbelt størrelse, ca 15 minutter. Fyld: Spinaten lægges i en gryde og dampes ved lav varme i ca. 3 minutter. Hæld Væden fra og lad spinaten køle af. Pres overskydende væde ud med hænderne. Olien opvarmes i en lille gryde, og løg og hvidløg sauteres i 5-6 minutter. Tilsæt tomater og peber og kog videre i 5 minutter Dejen slås ned og æltes kort igennem på et meldrysset bord. Derefter rulles den tyndt ud og lægges over på bagepladen. Fordel spinaten, tomatsaucen og de hakkede oliven jævnt over hele fladen. Bages i 25-30 minutter. Skæres i kvadrater og serveres varm eller kold. |
|
Opskriften er vist 32515 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (200 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne