Kartoffelpizza med løg og gedeost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres ned i den lune mælk og røres med sukker og salt.
Skålen dækkes med film og stilles på et lunt sted i 10 minutter.
I en stor røreskål blandes kartoffelmos, mel, persille, salt og peber med gærblandingen. Dejen tages ud på et meldrysset bord og æltes 10 minutter, eller til den føles glat og elastisk. Dejen lægges i en oliepenslet skål og dækkes med film. Stilles på et lunt sted og hæver til dobbelt størrelse ca 1-1½ time. Fyld: Olien opvarmes i en stor gryde. Steg løgene ved lav varme i 20-30 minutter. Rør rundt med jævne mellemrum. Gryden tages af blusset. Ovnen forvarmes til 210 grader. Tag dejen ud på en melet bordplade og ælt den igennem i 2 minutter. En pizzaform eller bageplade pensles med rigelig olie. Dejen lægges på pladen og pressses helt flad. Fordel løg, peberfrugt, oliven og gedeost ud over fladen. Drys med peber. Bages i 20-25 minutter og serveres omgående. |
|
Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ozz - 2005-01-01 01:01:01 den lyder god.. og lyder lækker.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 steg løgene i 20-25 min det var squ længe er det ristede løg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne