Brændende rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Marianne Jespersen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 108237 gange,
og udskrevet 2943 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (63 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-18 19:31:39 I love it 😋 Pernille - 2014-02-21 22:42:37 Utrolig lækker ret! anonym - 2013-09-24 13:18:08 Hvis man skulle ligge inde med hummerhaler de super til denne ret :-) Rene´ - 2012-09-30 17:08:53 lækker lækker Ulrik - 2012-04-18 09:27:11 Brug 5 dl fløde som angivet i opskriften (38%) og så gi' den et skvæt oveni for at være sød ved rejerne. ronaldingo - 2011-05-25 19:57:14 Det smager simpelthen bare fanstasisk! Er lavet flere gange, alle gange med stooor succes! :) anonym - 2011-05-17 22:07:44 Har lavet det er par gange nu, og hold op hvor er det lækkert... Jakob - 2011-03-28 16:26:49 Hvilken slags chilisauce er der snakke om her?? sød/stærk.. Evt. et mærke som kan anbefales?? sannie - 2011-02-21 14:21:30 det smager fantastisk elsker denne ret Maja - 2010-12-02 15:01:43 Synes også at det er for fedt med fløden - kalorieindhold for højt - brugte minimælk som jeg bare jævnede - man kan sagtens komme mere peberfrugt i:-) Ellers var den bare rigtig lækker og nem at lave! smukkedukke - 2010-11-18 16:42:21 brug kokosmælk istedet for fløde! det sundere, billigere og smager fantastisk! Wisti - 2010-08-11 12:41:55 Plejer at købe de frosne rejer. Skal de optøes og så koges først ell. kan de tøs op og så bare på panden? Carsten - 2010-06-30 18:21:29 Har ikke prøvet den, men varer ikke længe så skal det prøves! det ser let ud, og med de gode oplevelser fra andre bugere, må den prøves! anonym - 2010-04-06 15:48:01 Super lækker ret, smager fantastisk. Er ellers ikke til varme rejer, men her var det alletiders. Måske lidt stærk, men der kan justeres med chilien. lotte - 2010-04-01 12:31:41 prøv med kylling det er meget lækkert Maja - 2009-07-15 21:30:49 Dejlig ret. Jeg brugte tørret chili i stedet for chilisauce, derudover varrigerede jeg ved anvende champignon, squash i stedet for peberfrugt, med meget godt resultat. Madflødesaucen endte med at smage af champignon og af chili, kom også et skvat citron i som et pift. Jeg anbefaler denne ret hvis du har brug for at blive mæt da det er en meget mættet ret, desuden er den god for immunforsvar og blodtryk med ingredienserne henholdsvis hvidløg og chilli, og så smager den rigtig godt. ;-). God fornøjelse med denne ret. Stinna - 2006-12-03 21:44:58 Jeg havde ikke peberfrugt, så brugte agurk i stedet - og det var virkelig lækkert! Desuden saft fra to lime, da jeg synes retten manglede et lille pift. Det kan absolut anbefales! Merete - 2005-01-01 01:01:01 Til tippet om fløden: spild af penge. Køb almindelig piskefløde, bland kun halvdelen af fløden (38%) i - dvs 2 ½ dl - og put så 2 ½ dl vand, evt. let jævnet med mel i. Det er hvad madlavningsfløde består af! Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Tip: Spar på fedtet - brug madlavningsfløde(18% fedt) istedet for alm. fløde(38% fedt) Korna - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker!!!! Kan klart anbefales anonym - 2005-01-01 01:01:01 med få justeringer Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Den glæder jeg mig til at prøve :) Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker ret, smager SÅ dejligt. Kan klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne