Rejerand med asparges

Rejerand med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.fiskebouillon
12 Husblas, blade
1 dåsegrønne aspargessnitter
350 g.pillede rejer
1 citron
 dild
 olie
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
 lidt fløde
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Hæld væden fra de grønne asparges (den siede væde kan evt. bruges i lagen). Optø rejerne, hvis der bruges frosne.

Varm et par dl. af fiskebouillonen og smelt den udblødte husblas direkte heri. Bland resten af de 8 dl. bouillon i. Pensel en randform med olie. Kom lidt af lagen i, så bunden lige er dækket. Sæt formen i køleskabet, så stivner lagen hurtigt.

Læg så skiftevis lidt rejer, asparges, halve citronskiver og dildkviste på den stivnede lage. Dæk med fiskebouillon. Lad også den stivne.

Kom resten af fyldet i og hæld lagen ved. Læg folie over og sæt formen i køleskabet til næste dag.

Dyp formen ganske kort i koghedt vand. Vend den over på serveringsfadet. Rør dressingen sammen og kom den i en skål, som serveres til sammen med ristet brød, flutes eller andet hvedebrød.





karakterer:
Opskriften er vist 21982 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu