Rejerand med asparges
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter.
Hæld væden fra de grønne asparges (den siede væde kan evt. bruges i lagen).
Optø rejerne, hvis der bruges frosne.
Varm et par dl. af fiskebouillonen og smelt den udblødte husblas direkte heri. Bland resten af de 8 dl. bouillon i. Pensel en randform med olie. Kom lidt af lagen i, så bunden lige er dækket. Sæt formen i køleskabet, så stivner lagen hurtigt. Læg så skiftevis lidt rejer, asparges, halve citronskiver og dildkviste på den stivnede lage. Dæk med fiskebouillon. Lad også den stivne. Kom resten af fyldet i og hæld lagen ved. Læg folie over og sæt formen i køleskabet til næste dag. Dyp formen ganske kort i koghedt vand. Vend den over på serveringsfadet. Rør dressingen sammen og kom den i en skål, som serveres til sammen med ristet brød, flutes eller andet hvedebrød. |
|
Opskriften er vist 21982 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne