Elgbøffer med tyttebærsovs
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr Indsendt : |
|
|
Kom det hakkede elgkød i en skål, tilsæt salt og friskkværnet peber og bland det hel godt. Form farsen til 4 store bøffer.
Brun fedtstoffet i en stor stegepande, læg bøfferne i og brun dem på begge sider. Lad dem efterstege under låg til de er gennemstegte, ca. 7 – 8 minutter. Rør creme fraiche, tyttebærsyltetøj og timian sammen. Smag til med sort peber og hæld sovsen op i en skål. Læg bøfferne på 4 tallerkner og pynt tallerknerne med hele tyttebær. |
|
Opskriften er vist 39070 gange,
og udskrevet 1159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne