Gullassuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i terninger og svitses i margarinen. Bacon skæres i terninger, løgene i både, og begge dele svitses med.
Tomaterne skoldes, flås, skæres i både og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier og vand sammen med smørret. Suppen småkoger under låg i 1-1 1/2 time til kødet er næsten er mørt. Gulerødderne skæres i skiver, selleri og kartofler i små terninger. Porrerne skæres i ringe, peberfrugterne i korte strimler. Alle grøntsagerne kommes i suppen, der koger yderligere 20-30 minutter, til alt er mørt. Suppen hældes i skåle og serveres evt. med en skefuld creme fraiche i hver portion. |
|
Opskriften er vist 42890 gange,
og udskrevet 1067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne