Wienersnitsel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank kalveschnitzlerne, så de bliver ensartet tynde, men aldrig så tynde at der går hul.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend schnitzlerne heri. Vend herefter schnitzlerne i salt og peberblandet rasp og læg dem på et spækbræt 5 minutter så paneringen når at sætte sig. Lad smør bruse af på en pande, men læg højst to schnitzler på ad gangen, ellers daler temperaturen for meget og resultatet forringes. Steg schnitzlerne 3-4 minutter på hver side ved jævn varm. Er varmen for stærk, er paneringen brug og sprød før indholdet er stegt, er varmen for lav, bliver paneringen klæg af at suge fedtstof, uden at kødet er stegt nok. Lad schnitzlerne hvile et par minutter på et varmt fad, læg herefter citronskiver på schnitzlerne - og oven på citronskiven lægges ansjosfilet og kapers. Brasekartofler er klassisk tilbehør til denne ret. |
|
Opskriften er vist 51237 gange,
og udskrevet 951 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer kirstenlarsen - 2017-09-25 15:58:58 hvis man vil være sparesommelig kan man bruge svindemørbrad, denne delses i 2 stykker, halves på langs og skæres over mulle - 2011-10-27 10:56:07 de blev rigtig gode og vi fik kapers sovs til umm lækkert martin - 2010-11-11 16:40:27 en ordenlig omgang broccoli er heller ikke dårligt pia - 2008-03-31 16:46:59 jeg vil blot tilføje at der er vigtigt at vende kødet i mel inden man vender i æg, således bliver raspen på snitzlerne under stegning lis - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes der skal ærter til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne