Falaffel (Rå mad)

Falaffel (Rå mad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 48 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kikærter lagt i blød og spiret i 4-8 timer
500 g.solsikkekerner lagt i blød (4-8 timer)
75 g.persille fint hakket
1 kopolivenolie
2.5 presset citron
5 rødløg
7 fedhvidløg
 chili peber
3 spsk.malet koriander (frø)
3 spsk.malet spidskommen
3 spsk.salt eller efter behag.
 
Opskrift:
Start om aftenen med at lægge kikærter i blød.

Næste morgen hæld vandet fra og lad dem spire. Samtidig lægges solsikkekernerne i blød.

Ved middagstid begynd du at lave falafel farsen. Dvs blend det hele undtagen persille. Form dem som små kugler eller flade burgere. Så i dehydratoren (ved ca 40 grader celsius), og så er de færdige næste morgen (16-18 timer).

Altså hvis de skal være klar om lørdagen så start torsdag aften. Ja det er det man kalder slow food, men jeg brugte kun ca. 1½ timers effektiv arbejdstid.





karakterer:
Opskriften er vist 20415 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu