Falaffel (Rå mad)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Start om aftenen med at lægge kikærter i blød.
Næste morgen hæld vandet fra og lad dem spire. Samtidig lægges solsikkekernerne i blød. Ved middagstid begynd du at lave falafel farsen. Dvs blend det hele undtagen persille. Form dem som små kugler eller flade burgere. Så i dehydratoren (ved ca 40 grader celsius), og så er de færdige næste morgen (16-18 timer). Altså hvis de skal være klar om lørdagen så start torsdag aften. Ja det er det man kalder slow food, men jeg brugte kun ca. 1½ timers effektiv arbejdstid. |
|
Opskriften er vist 20411 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne